WIJNINSPIRATIE

Voorjaarsproeverij Jacobus Boelen

Met veel plezier nodigen wij u uit voor de Voorjaarsproeverij van Jacobus Boelen op maandag 1 april 2019.
Na een druk bezochte 2018 editie zijn wij trots om ook dit jaar diverse inspirerende wijnmakers te ontvangen en bijzondere masterclasses te verzorgen. Ontdek Jacobus Boelen op haar best, samen met het totale assortiment van Oud Reuchlin & Boelen, en laat u inspireren door de verscheidene concepten zoals Bring Back Chardonnay, Vino Casino, Virtual Reality en meer…

Laat u ook informeren over onze vernieuwde distributiemogelijkheden. Samen met onze (nieuwe) distributiepartners leveren we met hetzelfde gemak de juiste wijnen op de juiste tijdstip, speciaal voor u. 

Mis het niet! 
De schatkamer van Oud Reuchlin & Boelen en Jacobus Boelen met zo'n 200 wijnen, unieke parels en verrassende onthullingen is voor u geopend.

Interesse? Meld u aan!

Meer weten over onze toegevoegde waarde als wijnpartner? Meld u dan nu aan voor de Voorjaarsproeverij 2019 in Boerderij Mereveld te Utrecht via events@orbwijn.nl. Vermeld uw bedrijfsnaam, het aantal deelnemende collega’s en contactgegevens en u ontvangt van ons zo spoedig mogelijk een toegangsbevestiging.

Over de locatie
Locatie:
Boerderij Mereveld 
Meereveldseweg 9
3585 LH Utrecht

Tijd: 
09.30 - 17.30 uur

Gratis parkeergelegenheid

Mereveld beschikt over een ruime eigen parkeergelegenheid. 

Overnachten?
Hotels in de nabije omgeving bieden genoeg mogelijkheden om te overnachten.

Openbaar vervoer
Reist u met het openbaar vervoer? Plan uw route dan via 9292ov.nl.