Bordière Nord Blanc, Marsanne/Viognier

Artikelnummer
45986
Bordière Nord wordt geproduceerd in de Languedoc, vlakbij het dorp Pepieux. Deze Vin de Pays d'Oc is een blend van marsanne en viognier. Proefnotities: Helder, goudgele kleur met aroma's van tropisch fruit, perzik, abrikoos en minerale tonen. De smaak is zacht en intens en wordt vergezeld door opwekkende zuren. Heerlijk als aperitief en bij salades, vis, schaal- en schelpdieren.
* Doos van 6 flessen
Beschrijving
Bordière Nord wordt geproduceerd in de Languedoc, vlakbij het dorp Pepieux. Deze Vin de Pays d'Oc is een blend van marsanne en viognier. De wijnmakers proeven en selecteren alleen de beste druiven voor deze wijn. Na zes uur schilcontact wordt de wijn subtiel gekneusd. De wijn fermenteert op lage temperatuur om het fruit te behouden. Vervolgens rijpt deze enkele maanden op roestvrijstalen tanks. Proefnotities: Helder, goudgele kleur met aroma's van tropisch fruit, perzik, abrokoos en minerale tonen. De smaak is zacht en intens en wordt vergezeld door opwekkende zuren. Heerlijk als aperitief en bij salades, vis, schaal-en schelpdieren.
Uitgebreide informatie
Alcohol percentage
13%
Land
Frankrijk
Verpakkingshoeveelheid
6
Regio
Languedoc/Roussillon
Seal / afsluiting
SCHROEFDOP
Volume
0.75l
Wijnkaart omschrijving
Helder, goudgele kleur met aroma's van tropisch fruit, perzik, abrikoos en minerale tonen. De smaak is zacht en intens, vergezelt door opwekkende zuren.
Druivensoort
marsanne, viognier
Jaar
2016