MVSA CAVA Brut Reserva

Artikelnummer
40845
MVSA Reserva heeft een bleekgele kleur met goudkleurige reflecties en zeer fijne bubbels. De zorgvuldig gekozen mix van Macabeo, Parellada en Xarel-Lo druiven maken deze cava fris en levendig, met een ronde, volle structuur. De frisheid wordt ondersteund door een geweldige complexiteit in de neus: geroosterde amandel en tonen van tropisch fruit, appel en banaan. Aangenaam, lange en nadrukkelijke afdronk.
* Doos van 6 flessen
Beschrijving
De elegante fles gecombineerd met de unieke smaak en de goudkleurige bubbels maken van MVSA Reserva de juiste keuze bij speciale momenten. Deze cava zorgt voor geluk en intensifieert de feestelijke geesten die wij allemaal in onszelf dragen. Het is dan ook een ideaal drankje voor de bijzondere momenten in ons leven. MVSA Reserva heeft een bleekgele kleur met goudkleurige reflecties en zeer fijne bubbels. De zorgvuldig gekozen mix van Macabeo, Parellada en Xarel-Lo druiven maken deze cava fris en levendig, met een ronde, volle structuur. De frisheid wordt ondersteund door een geweldige complexiteit in de neus: geroosterde amandelen en tonen van tropisch fruit, appel en banaan. Aangenaam, lange en nadrukkelijke afdronk. Bijzonder smaakvolle cava die erg geschikt is als aperitief of bij lichte maaltijden. Serveren op 6°C à 8°C.
Uitgebreide informatie
Alcohol percentage
12%
Land
Spanje
Verpakkingshoeveelheid
6
Regio
Penedes
Seal / afsluiting
KURK
Wijnhuis
Volume
0.75l
Wijnkaart omschrijving
Fris en levendig, met een ronde volle structuur. Complexe neus met aroma's van geroosterde amandel en tropisch fruit, appel en banaan. Aangenaam lange afdronk.
Wijn/Spijs combinatie
MVSA Brut Reserva is een uitstekend aperitief en zal door zijn finesse en diepgang zich ook goed lenen bij lichte maaltijden.
Druivensoort
macabeo, parellada, xarel-lo