Casa Soave Classico

Artikelnummer
46349
De wijnen van CASA komen uit het prachtige Veneto, Italië. Rond het Gardameer liggen de wijngaarden waar met de grootst mogelijk aandacht heerlijke wijnen worden gemaakt. De CASA Soave is een interessante zeer aansprekende wijn. Het bouquet doet denken aan voorjaarsbloemen. In de verfrissende smaak spelen aroma's van citrus, banaan en ananas om beurten de hoofdrol. Lekker aantrekkelijke droge zomerwijn met een licht bittertje in de aangename afdronk. Deze wijn kan het beste jong gedronken worden.
* Doos van 6 flessen
Beschrijving
De wijnen van CASA komen uit het prachtige Veneto, Italië. Rond het Gardameer liggen de wijngaarden waar met de grootst mogelijk aandacht heerlijke wijnen worden gemaakt. De CASA Soave is een interessante zeer aansprekende wijn. Het bouquet doet denken aan voorjaarsbloemen. In de verfrissende smaak spelen aroma's van citrus, banaan en ananas om beurten de hoofdrol. Lekker aantrekkelijke droge zomerwijn met een licht bittertje in de aangename afdronk. Deze wijn kan het beste jong gedronken worden
Uitgebreide informatie
Alcohol percentage
12.5%
Land
Italië
Ligging wijngaard
Deze wijn wkomt uit het gebied rond Soave.
Verpakkingshoeveelheid
6
Regio
Veneto
Seal / afsluiting
KURK
Volume
0.75l
Wijnkaart omschrijving
Het bouquet doet aan voorjaarsbloemen denken, in de verfrissende smaak spelen aroma's van citrus, banaan en ananas om beurten de hoofdrol.
Wijn/Spijs combinatie
Soave is zeer geschikt als aperitief en begeleider van salades en lichte (vis)gerechten.
Druivensoort
garganega
Jaar
2016