Beringer Classic, Zinfandel Rosé

Artikelnummer
47017
Een lichtroze kleur. Levendige, frisse aroma's en geuren van frisse rode bes, citrus en meloen, afgerond met subtiele hinten van nootmuskaat en kruidnagel. De smaak wordt gekarakteriseerd door een aangename jeugdige overdaad. Geschikt bij diverse gerechten.
* Doos van 6 flessen
Beschrijving
Toen Jacob en - eerder al - Frederick Beringer uit Duitsland emigreerden naar de Verenigde Staten, vestigden ze zich eerst in New York. Pas later trokken de broers naar Californië om daar wijn te gaan maken. Zo werd in 1876 het inmiddels vermaarde wijnhuis Beringer opgericht. De Beringer Vineyards, de oudste wijngaarden van heel Napa Valley, zijn sindsdien altijd in bedrijf gebleven. Ook de wijnmakers van Beringer gaan lang mee; de huidige, Laurie Cook, is in de lange historie nog maar de zevende. Het is tekenend voor de continuïteit en consistentie die het bedrijf kenmerken. Vandaag de dag staat Beringer voor prijswinnende kwaliteit. In de Top 100 van de gezaghebbende Wine Spectator heeft het huis zelfs meer vermeldingen dan enig ander wijnbedrijf, waar ook ter wereld.
Uitgebreide informatie
Alcohol percentage
9.5%
Land
Verenigde Staten van Amerika
Verpakkingshoeveelheid
6
Regio
Napa Valley
Seal / afsluiting
SCHROEFDOP
Wijnhuis
Volume
0.75l
Wijnkaart omschrijving
Levendige, frisse aroma's en geuren van rode bes, citrus en meloen. In de afdronk subtiele hinten van nootmuskaat en kruidnagel.
Druivensoort
zinfandel
Jaar
2017