Vicente Gandia El Pescaito Blanco

Artikelnummer
45989
Wijnbedrijf Vicente Gandia dateert van 1885. Het is gevestigd in Valencia. Inmiddels is de vierde generatie aan de leiding. Zij maken de El Pecaito Blanco van Merseguira en Sauvignon Blanc. De Merseguera is in Valencia de meest aangeplante witte wijndruif, een autochtone druif die wijnen voortbrengt waarin limoen en groene appel naar voren komen. De wijn heeft een lichtgele kleur en florale aroma's. De smaak is fruitig met appel en perzik en heeft duidelijke frisheid.
* Doos van 6 flessen
Beschrijving
Wijnbedrijf Vicente Gandia dateert van 1885. Het is gevestigd in Valencia. Inmiddels is de vierde generatie aan de leiding. Zij maken de El Pescaito Blanco van Merseguera en Sauvignon Blanc. De Merseguera is in Valencia de meest aangeplante witte wijndruif, een autochtone druif die wijnen voortbrengt waarin limoen en groene appel naar voren komen. De wijn heeft een lichtgele kleur en florale aroma's. De smaak is fruitig met appel en perzik en heeft duidelijke frisheid.
Uitgebreide informatie
Alcohol percentage
11.5%
Land
Spanje
Verpakkingshoeveelheid
6
Regio
Valencia
Seal / afsluiting
SCHROEFDOP
Wijnhuis
Volume
0.75l
Wijnkaart omschrijving
De wijn heeft een lichtgele kleur en florale aroma's. De smaak is fruitig met appel en perzik en heeft duidelijke frisheid.
Wijn/Spijs combinatie
Bij mosselen en visgerechten.
Druivensoort
merseguera, sauvignon blanc
Jaar
2016