Gastronomische wijnen

We weten het allemaal; wijn is een onlosmakelijk onderdeel van de gastronomie. Wijn en eten zijn niet meer van elkaar gescheiden te houden, zeker niet in de gastronomie. Daarom kennen we ook het fenomeen gastronomische wijnen. Deze wijnen zijn namelijk kwalitatief hoog inzetbaar en hebben net dat extraatje waar u op zit te wachten als u tussen exclusievere wijnen kijkt op de wijnkaart. De gastronomische wijnen hebben vaak een langere bewerking gehad en zijn beperkt verkrijgbaar.

Voor het assortiment van Jacobus Boelen zijn wij continu op zoek naar bijzondere en unieke wijnen die u als restaurateur de mogelijkheid biedt om uw gasten te verrassen met uitzonderlijke gastronomische wijnen. Deze wijnen zorgen ervoor dat gerechten compleet gemaakt worden en er een fantastische smaakbeleving ontstaat. De perfecte gastronomische beleving noemt men dat! 

Gastronomische wijnen zet u in wanneer de gast vraagt om een unieke smaakbeleving, of wanneer u merkt dat uw gast opzoek is naar iets bijzonders. Iets wat men niet zo vaak ziet of ingeschonken krijgt. De échte parels uit de kelder, die wij onderverdelen in: