Wijnassortiment

8 Items
per pagina
Aflopend sorteren
 1. M. Chapoutier Côtes-du-Rhône "Belleruche" Rosé
  2016
  cinsault, grenache noir, syrah
  Meer informatie
 2. Pascal Jolivet Attitude Rosé
  2016
  cabernet sauvignon, gamay, pinot noir
  Meer informatie
 3. M. Chapoutier Lubéron "La Ciboise" Blanc
  2016
  grenache blanc, roussanne, ugni blanc, vermentino
  Meer informatie
 4. M. Chapoutier Côtes-du-Rhône "Belleruche" Blanc
  2016
  bourboulenc, clairette, grenache blanc
  Meer informatie
 5. Guillaume Grenache Rosé
  2016
  grenache noir
  Meer informatie
 6. Guillaume Chardonnay
  2016
  chardonnay
  Meer informatie
8 Items
per pagina
Aflopend sorteren

Huiswijnen zijn toegankelijke wijnen die een restaurant aanbiedt om haar gasten te voorzien in gemak en service. De wijnen zijn vaak goed door drinkbaar, maar de wijnen moeten zeker wel karakter hebben! Het is in feite het visitekaartje van de gehele wijnkaart. Gasten letten steeds meer op het verhaal achter de wijn en vinden het óók bij huiswijnen belangrijk dat een wijn bijvoorbeeld biologisch is. Daarnaast worden huiswijnen vaak gekenmerkt door een laag alcoholpercentage. 
Wil je optimaal verdienen aan een huiswijn; zorg er dan voor dat je de minimaal twee varianten hebt open staan. Met een goede bewust gekozen huiswijn kunt u namelijk de omzet verhogen. Dat blijkt uit een onderzoek uitgevoerd door het officiële wijnkwaliteitslabel Pays d’Oc IGP.
Om de huiswijn op de ideale manier te verkopen en in te kunnen zetten is het belangrijk op de huiswijnen seizoensgebonden aan te bieden. Daarom adviseren wij u om de huiswijnen minimaal twee keer per jaar te veranderen, hiermee zorg je ervoor dat de wijnen passen bij de gerechten die u serveert.