Héritage du Baron Louis Rouge

Artikelnummer
46181
Helder kersenrood van kleur, romig en vol van geur, fruitig, soepel en elegant van smaak.Een toegankelijke, vriendelijke rode wijn voor veel momenten. De druiven carignan en grenache groeien in Les Coteaux de Fontcaude in de Languedoc-Roussilon.
* Doos van 6 flessen
Beschrijving
Helder kersenrood van kleur, vol en romig van geur, fruitig en soepel van smaak. De Héritage Rouge is een toegankelijke, elegante rode wijn die op allerlei momenten gedronken kan worden. Zo, als glas op zich, en aan tafel. De Coteaux de Fontcaude, de herkomst van deze rode Héritage, ligt in het zuiden van Frankrijk, in de Languedoc-Roussillon. Hij wordt gemaakt van carignan en grenache.
Uitgebreide informatie
Alcohol percentage
12%
Land
Frankrijk
Ligging wijngaard
De druiven groeien op de hellingen, 'les coteaux', van Fontcaude in de Languedoc-Roussillon. In het zuiden van Frankrijk.
Verpakkingshoeveelheid
6
Regio
Languedoc/Roussillon
Seal / afsluiting
SCHROEFDOP
Volume
0.75l
Wijnkaart omschrijving
Helder kersenrood van kleur, romig en vol van geur, frisfruitig en soepel van smaak. Een toegankelijke, elegante veel-momenten-wijn.
Wijn/Spijs combinatie
Pasta: spaghetti bolognese, lasagne enzovoort Vlees: allerlei niet te zware vleesgerechten, van een biefstuk tot varkenshaas, van kip tot lamskotelet. Kaas: jongbelegen en belegen soorten
Druivensoort
carignan, grenache noir
Jaar
2016