KEYKEG SLURP CABSAUV RD

Artikelnummer
7000014229
Een pure eerlijke wijn, gemaakt van niets anders dan rijpe syrah en toefje cabernet sauvignon. SLURP! Rouge is een lichte, fruitige wijn. Geen toeters en bellen, geen poeha, maar gewoon een lekker sappige boerenwijn.
Omschrijving
In Bordeaux worden mooie complexe wijn met veel nuances gemaakt. Maar voor een lekkere, recht voor z'n raap boerenwijn is dit klimaat niet geschikt. Daarom produceert Ilja Gort in de zon doorstoofde Languedoc en Spanje, SLURP! Gemaakt van niets anders dan rijpe, pure druiven. De SLURP! Rouge is gemaakt van syrah met een toefje cabernet sauvignon. Geen toeters en bellen, maar gewoon sappige rode wijn met veel fruit.
Uitgebreide informatie
Alcohol percentage
13%
Allergeen sulfiet
Ja
Allergeen melkbestandsdelen
Ja
Land
Frankrijk
Ligging wijngaard
Door het warme klimaat en het gebruik van de nieuwste technieken, worden in La Mancha zeer kwalitatieve wijnen gemaakt. De syrah en cabernet sauvignon druiven profiteren hier van het gunstige klimaat en zijn de basis van deze heerlijke slurpwijn.
Verpakkingshoeveelheid
1
Regio
Frankrijk
Volume
20
Wijnkaart omschrijving
Ilja Gort, Slurp! Rouge Cabernet Sauvignon / Syrah
Wijn/Spijs combinatie
Mooi gezelschap bij wild, rundvlees wanneer we het over het echte eetwerk hebben. Maar stiekem ook heerlijk bij wat belegen en oude kaas.
Druivensoort
syrah, tempranillo