La Nuit du Temps, Côtes-du-Rhône Villages

Artikelnummer
63146
La Nuit du Temps, een Côtes-du-Rhône Villages-wijn, won een gouden medaille op het Concours van Côtes-du-Rhône Villages wijnen 2010 in Vinsobres. Een terechte onderscheiding. Deze wijn is een nachtelijk dieprode krachtpatser.In de geur veel rood fruit (bramen-bosbessen) en specerijen,die in de smaak een mooi en imponerend evenwicht vinden. Het is een pittige en kruidige wijn met een stevige afdronk: een klassieke Côtes-du-Rhône Village wijn.
* Doos van 6 flessen
Beschrijving
La Nuit du Temps, een Côtes-du-Rhône Villages-wijn, won een gouden medaille op het Concours van Côtes-du-Rhônes Villages-wijnen 2010 in Vinsobres. Een terechte onderscheiding. Deze wijn is een nachtelijk dieprode krachtpatser. In geur veel rood fruit (bramen en bosbessen) en specerijen, die in de smaak een mooi en imponerend evenwicht vinden. Het is een pittige en kruidige wijn met een stevige afdronk: een klassieke Côtes-du-Rhône Villages wijn.
Uitgebreide informatie
Alcohol percentage
13.5%
Land
Frankrijk
Verpakkingshoeveelheid
6
Regio
Onbekend
Seal / afsluiting
KURK
Volume
0.75l
Wijnkaart omschrijving
Pittige dieprode wijn met veel rood fruit (bramen - bosbessen) en specerijen in de geur en smaak. Mooi en imponerend evenwichtig. Kruidige wijn met een stevige afdronk.
Wijn/Spijs combinatie
Lekker bij provencaals gekruide rood vleesgerechten als entrecote, rosbief of tournedos, pittige stoofgerechten of wildschotels als hazepeper, reebout of wildzwijn. En natuurlijk een pittig stukje harde kaas.
Druivensoort
carignan, cinsault, grenache noir, mourvedre, syrah
Jaar
2014