Le Collezioni, Soave

Artikelnummer
46142
Het huis Pasqua dateert al uit 1925 en opereert door heel Italie. De Soave Le Collezioni echter is afkomstig van Pasqua`s eigen geboortegrond: de hellingen ten Noord-Oosten van Verona. Le Collezioni Soave is een bleekgele droge wijn met prachtige delicate aroma's van citrusfruit zoals rode grapefruit.Fris, droog, elegant en mild in de afdronk.
* Doos van 6 flessen
Beschrijving
Het huis Pasqua dateert al uit 1925. Oorspronkelijk legde het zich toe op regionale wijnen van het Veneto¬district, maar tegenwoordig voert Pasqua een zeer uitgebreid assortiment dat ook wijnen uit andere gebieden omvat. In de serie Le Collezioni zijn er vele terug te vinden. De Soave Le Collezioni echter is afkomstig van Pasqua`s eigen geboortegrond: de hellingen ten Noordoosten van Verona. Le Collezioni Soave is een bleekgele droge wijn met prachtige delicate aroma`s van citrusfruit zoals rode grapefruit. Fris, droog, elegant en mild in de afdronk.
Uitgebreide informatie
Alcohol percentage
12%
Land
Italië
Verpakkingshoeveelheid
6
Regio
Puglia
Volume
0.75l
Wijnkaart omschrijving
Bleekgele droge wijn met prachtige delicate aroma`s van citrusfruit, zoals rode grapefruit. fris en elegant en mild in de afdronk.
Wijn/Spijs combinatie
Collezioni Soave leent zich voortreffelijk bij voorgerechten, salades, visschotels als tong in witte wijnsaus, schaal¬ en schelpdieren en pasta`s of risotto`s ~di mare~ Ook zeer geschikt als aperitiefwijn
Druivensoort
garganega
Jaar
2016