V2C Sloe Dutch Dry Gin

Artikelnummer
43968
De overvloed aan sleedoornbessen in deze gin hebben de tijd gehad om hun aroma's vrij te geven. Na deze periode van maceratie, wordt de gin nogmaals gedestilleerd en het resultaat is een unieke en zachte gin voor de periode waarin de dagen weer wat korter worden.
* Doos van 6 flessen
Beschrijving
Geheel in de geest van V2C is deze pure Sloe gin emaakt. "Without any compromises, and no shortcuts". V2C Sloe gin staat voor ambachtelijke kwaliteit en sterkte. Als basis worden de ingredienten van het beproefde V2C Classic recept gebruikt, maar het duurde even voordat de perfecte Sloe ontstond. Zorgen maken om toegevoegde suiker of bessensap (zols bij de andere Sloes op de markt) is niet nodig, want V2C vindt deze toevoegingen zonde van de smaak. De overvloed aan sleedoornbessen in deze gin hebben de tijd gehad om hun aroma's vrij te geven. Na deze periode van maceratie, wordt de gin nogmaals gedestilleerd en het resultaat is een unieke en zachte gin voor de periode waarin de dagen weer wat korter worden.
Uitgebreide informatie
Alcohol percentage
41.5%
Land
Nederland
Verpakkingshoeveelheid
6
Regio
Nederland
Seal / afsluiting
KURK
Wijnhuis
Volume
0.5l
Wijnkaart omschrijving
Een zacht, nieuw type najaars gin- geen likeur, maar een destillaat! "Sloe" is nagenoeg synoniem met "taking it slow"…na een dag hard werken.
Wijn/Spijs combinatie
Aperitief
Druivensoort
n.v.t.