La Tulipe Slurpie Blanc

Artikelnummer
45776
Een opmerkelijk frisse wijn, gemaakt van 100% rijpe sauvignon blanc druiven. Gebotteld in klimaatondersteunend gerecycled plastic 'Multilayer' pet. Een verrukkelijke doordrinkwijn waar al snel een tweede flesje van wordt besteld. Gezien het formaat van dit lieve kleine flesje, geen grote verrassing.Ideaal voor buitenevenemnten, catering of andere plekken waar je een stoere no-nonsens uitstraling wilt hebben en toch een volle, rijke wijn wilt schenken.
* Doos van 24 flessen
Beschrijving
Onze Slurpies zijn gebotteld in klimaatondersteunend gerecycled plastic. Dit is een bijzondere soort genaamd 'Multilayer pet'; een door Nasa ontwikkelde milieuvriendelijk plasticsoort speciaal om te waarborgen dat de fles geen invloed heeft op de smaak van de wijn. Deze plasticsoort is veel lichter dan glas en dus aanzienlijk minder belastend voor het milieu qua transport. En... een doos Slurpie kun je gewoon laten vallen: onbreekbaar! Ideaal voor buitenevenementen, catering of andere plekken waar je een stoere no-nonsense uistraling wilt hebben en toch volle, rijke wijnen wilt schenken. Slurpie Blanc is een opmerkelijke frisse wijn, gemaakt van 100% sauvignon blanc druiven. Een verrukkelijke doordrinkwijn waar je al snel een tweede flesje van besteld.
Uitgebreide informatie
Alcohol percentage
12%
Land
Frankrijk
Ligging wijngaard
De druiven groeien in de Cote de Casgogne, gelegen in het zuidwesten van Frankrijk. Deze streek staat bekend om de productie van heerlijke geurende wijnen.
Verpakkingshoeveelheid
24
Regio
Cote de Gascogne
Seal / afsluiting
SCHROEFDOP
Wijnhuis
Volume
0.187l
Wijnkaart omschrijving
Een opmerkelijk frisse wijn, gemaakt van 100% rijpe sauvignon blanc druiven. Gebotteld in klimaatondersteunend gerecycled plastic 'Multilayer pet'.
Wijn/Spijs combinatie
Heerlijk bij kleine hapjes, tapa's, voorgerechten,een visje, een knapperig kippetje of een mooi stukje kaas. Maar vooral ook zomaar. Op een feestje. Gewoon, omdat het zo lekker is.
Druivensoort
sauvignon blanc
Jaar
2016