Sol de Malaga

Artikelnummer
40526
De versterkte wijnen van Malaga behoren tot de verbazingwekkendste wijnen van Europa. Ooit waren zij de meest beroemde dessertwijnen, maar droge wijnen wonnen het destijds van zoete en dus raakten Malaga wijnen een beetje in de vergetelheid. Nu dessertwijnen weer in de belangstelling staan duiken Malaga wijnen weer op: en terecht. Sol de Malaga is een snoepje van een dessertwijn. Diepbruin van kleur met rijke aroma's van chocolade en koffie, hints van noten en rozijnen. Diepzoet en verleidelijk. Een snoepje van een wijn.
* Doos van 6 flessen
Beschrijving
De versterkte wijnen van Malaga behoren tot de verbazingwekkendste wijnen van Europa. Ooit waren zij de meest beroemde dessertwijnen, maar droge wijnen wonnen het destijds van zoete en dus raakten Malaga wijnen een beetje in de vergetelheid. Nu dessertwijnen weer in de belangstelling staan duiken Malage wijnen weer op: en terecht! In Sol de Malaga schijnt letterlijk de zon: een snoepje van een fluwelen dessertwijn. Diepbruin van kleur met rijke aroma's van chocolade en koffie, hints van noten, rozijnen en ander gedroogd fruit. Diepzoet en verleidelijk met een zeer lange afdronk die extra doet nagenieten. Het engeltje op de tong!
Uitgebreide informatie
Alcohol percentage
15%
Land
Spanje
Verpakkingshoeveelheid
6
Regio
Malaga
Seal / afsluiting
SCHROEFDOP
Volume
0.75l
Wijnkaart omschrijving
Diepbruin van kleur met rijke aroma's van zoete chocolade en koffie, hints van rozijnen. Diepzoet en verleidelijk. Een snoepje van een wijn als aperitief of chocoladegerechten.
Wijn/Spijs combinatie
Drink Sol de Malaga heel goed gekoeld als aperiteif of als dessertwijn bij chocoladedesserts en gerechten als appeltaart met noten en gedroogd fruit. Ook lekker bij kaas.
Druivensoort
muscat, pedro ximenez