La Tulipe Tulipe World Series, Rosé

Artikelnummer
46221
Tulipe World Serie Rosé worden geoogst in Zuid-Frankrijk, waar het mediterrane klimaat zorgt voor een frisse en smakelijke rosé, met een prachtige lichte, heldere kleur en heerlijke fruitige aroma's.
* Doos van 6 flessen
Beschrijving
Om goede wijn te maken zijn 3 dingen nodig: zon, goede grond en een perfect druivenras. Daarom selecteerden we de beste druivenrassen in de landen die daar de mooiste resultaten mee behalen. Onze winemakers houden het wijnmaakproces, voortdurend onder controle en zorgen ervoor dat de wijn voldoet aan onze kwaliteitseisen. Hierdoor biedt Tulipe World Series zuivere liefdeswijnen met een volle smaak en een heerlijke afdronk, voor een gewone prijs. Wijnen waar je blind op kunt vertrouwen. De druiven voor deze supersappige Tulipe World Series Rosé groeien in Zuid-Frankrijk. Het mediterrane klimaat zorgt voor een frisse en smakelijke rosé, met een prachtige lichte, heldere kleur en heerlijke fruitige aroma's.
Uitgebreide informatie
Alcohol percentage
12.5%
Land
Frankrijk
Ligging wijngaard
De wijngaarden liggen in Zuid-Frankrijk waar de druiven genieten van het mediterrane klimaat.
Verpakkingshoeveelheid
6
Regio
Languedoc
Seal / afsluiting
SCHROEFDOP
Wijnhuis
Volume
0.75l
Wijnkaart omschrijving
Frisse en smakelijke rosé met een prachtige lichte kleur en heerlijke fruitige aroma's.
Wijn/Spijs combinatie
Heerlijk op het terras in de zon en als begeleider van schaaldieren, een visje of licht kaasje. Maar ook bij gevogelte is deze rosé een prima keuze.
Druivensoort
grenache noir
Jaar
2017