Villa Doral, Prosecco Veneto, Vino Frizzante Organic

Artikelnummer
61380
Loris Tonon is een gedreven biologische wijnboer. Hij combineert hoge technologie met passie en respect voor traditie. Villa Doral Prosecco Veneto komt van biologisch geteelde druiven uit dat deel van Veneto dat de beste Prosecco's voortbrengt. Het is een aromatische mild droge wijn met een zeer fijne bescheiden bubble, verfrissend als de lente, een bouquet van bloemen en amandel en een aangename zachte smaak.
* Doos van 6 flessen
Beschrijving
De kelders van Vini Tonon liggen in Vittorio Veneto, een klein plaatsje tussen Conegliano en Valdobbiadene. Loris Tonon is een gedreven biologische wijnboer. Volgens hem levert de diversiteit in de natuur van zijn wijngaarden gezondere druiven van hogere kwaliteit op en dus beter kwaliteit wijnen en gezonde klanten. Hij combineert hoge technologie met passie en respect voor traditie. Villa Doral Prosecco Veneto komt van biologische geteelde druiven uit dat deel van de Veneto dat kwalitatief betere Prosecco's voortbrengt: in dit geval een Vino Frizzante wat inhoudt dat de druk minder dan 3 atmosfeer is. Het is een aromatische mild droge wijn met een zeer fijne bescheiden bubble, verfrissend als de lente, een bouquet van bloemen en amandel en een aangename zachte smaak.
Uitgebreide informatie
Alcohol percentage
11%
Land
Italië
Verpakkingshoeveelheid
6
Regio
Veneto
Volume
0.75l
Wijnkaart omschrijving
Aromatische mild droge wijn met een bescheiden zeer fijne bubble, een bouquet van geurige bloemen en amandel en aangename zachte smaak.
Wijn/Spijs combinatie
Lekker bij typisch Italiaanse gerechten zoals Pasta met vooral vis en wit vlees. Ook een prima begeleider van allerhande salades en natuurlijk geschikt als aperitief.
Druivensoort
prosecco