Lindeman's Winemakers Release, Shiraz/Cabernet Sauvignon

Artikelnummer
45395
Helderrode kleur met purperrode hinten. Aantrekkelijke geuren van zwarte bosvruchten en een subtiel zwart pepertje met een hint van vanilleschillen. De soepele smaak toont overvloedige geuren van zwarte en rode bessen. 6 maanden gerijpt op eiken. Past bij de meest uiteenlopende gerechten.
* Doos van 6 flessen
Beschrijving
Het Australische Lindeman's is wereldwijd een begrip. Het is zelfs het enige wijnmerk dat voorkomt in de internationale merken-top 100. Dat succes valt eenvoudig te verklaren. Lindeman's staat namelijk voor toegankelijke wijnen, niet te zwaar en snel op dronk. Het merk is daarmee trouw aan de filosofie van de man die het in 1843 oprichtte, dokter Lindeman: "Wijn hoeft maar één ding te doen, en dat is mensen gelukkig maken." Omdat Lindeman dranken met een te hoog alcoholpercentage niet geschikt vond voor het Australische klimaat, richtte hij zich op de productie van jonge, lichte tafelwijnen van zeer goed kwaliteit. Een mooie traditie die tot o de dag van vandaag in stand wordt gehouden, en met succes: elke dag worden er over de hele wereld meer dan 280.000 flessen Lindeman's gedronken.
Uitgebreide informatie
Alcohol percentage
13.5%
Land
Australië
Verpakkingshoeveelheid
6
Regio
South East Australia
Seal / afsluiting
SCHROEFDOP
Wijnhuis
Volume
0.75l
Wijnkaart omschrijving
Helderrode kleur met purperrode hinten. Geuren van zwarte bosvruchten en een subtiel zwart pepertje met een hint van vanilleschillen. In de smaak zwarte en rode bessen.
Druivensoort
cabernet sauvignon, shiraz
Jaar
2015